U BENT VAN HARTE WELKOM OP GOLFPARK DE LEEMSKUILEN UDEN

 

 

WINTERMAATREGELEN IN DE BAAN: extra aandacht voor de etiquette

In de winter groeit het gras niet en het duurt veelal tot mei voordat schade is hersteld. Greens zijn in de winter erg kwetsbaar en het is heel belangrijk dat elke pitchmark meteen gerepareerd wordt. Een golfbaan is nog kwetsbaarder bij het begin van vorst en zodra er dooi komt. De zomergreens of de hele baan moeten dan gesloten worden. In deze video legt NGF-agronoom Niels Dokkuma uit waarom dit moet. Het gaat om het behoud van de baan en een betere kwaliteit van de greens vanaf het voorjaar.DE OPENINGSTIJDEN VINDT U HIER

Bij wisselende weersomstandigheden check a.u.b. regelmatig de speel mogelijkheden op dit gedeelte van de website. Bij twijfel kunt u telefonisch contact opnemen met het golfpark: 0413-257701.


 
 
FAMILIE GOLF
Kinderen t/m 17 jaar lessen GRATIS met u samen (18 t/m 24 jaar helft van lesgeld).
LEDENVOORDEEL
Kijk hier en ontdek welke kortingen u krijgt op greenfee's. Check uw ledenvoordeel voor interessante kortingen op greeenfee's bij andere golfbanen.
BUITENLIDMAATSCHAP
Het buitenlidmaatschap is mogelijk als u al lid bent van een NGF A, B of C baan op meer dan 5 km afstand van golfpark De Leemskuilen. VERMELD van welke golfclub u lid bent.
BEKIJK ONLINE DE CATALOGUS VAN DE GOLFSHOP
MEER INFO MET BETREKKING TOT EVENEMENTEN VINDT U HIER
DE EVENEMENTENKALANDER VINDT U HIER

Joomla templates by a4joomla