Actueel

Bij bijzondere weersomstandigheden vindt u hier informatie over de status van de golfbaan. Neem eventueel contact op met 0413-257701.

U BENT VAN HARTE WELKOM!

Oliebollentoernooi 2018 – alweer geslaagd!

De ballen rolde goed en de bollen smaakte weer heerlijk. Hier vindt u een sfeerimpressie van deze smakelijke dag inclusief de dagwinnaars. Met als gelukkige winnaar van de TopdealPlaza cheque, Jack Valkenaars.

Afsluiting herenochtend golfjaar 2018

De afsluiting van dit golfjaar voor de herenochtend, van maandag 17 december, was ook dit jaar weer geslaagd. Maar liefste 47 maandagen stonden de heren klaar om af te slaan voor een gezellig rondje 18-holes golfen. Henk Gevers ging als winnaar van de jaarprijs met de beste bruto gemiddelde score van 67,9 slagen naar huis. Hier vindt u meer interessante statistische feitjes over afgelopen golfjaar en de andere prijswinnaars van het seizoen 2018.

Maandag 24 december 2018 start het nieuwe seizoen voor de heren. Alle heren nodigen wij uit om deel te nemen aan de gezellige evenement. Tot dan!

Contributie golfjaar 2019

Per 1 januari start weer het nieuwe golfjaar. De betaling van de contributie gaat in verband met de aanpassing van het BTW tarief in 2018 plaatsvinden. Rond 18 december wordt de automatische incasso uitgevoerd. Hier vindt u meer informatie over het lidmaatschap van het golfpark. 

Nieuwsbrief – december 2018

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Via deze link komt u bij de nieuwsbrief van december 2018

Clubkalender

Bent u benieuwd welke gezellige en sportieve evenementen er dit jaar georganiseerd worden, bekijk dan eens de Club kalender.

Ledenvoordeel

Wij zijn bijzonder blij met u als lid van Golfpark De Leemskuilen. Op vertoon van uw lidmaatschap pas krijgt u bij verschillende golfbanen leuke kortingen.