Actueel

Bij bijzondere weersomstandigheden vindt u hier informatie over de status van de golfbaan. Neem eventueel contact op met 0413-257701.

U BENT VAN HARTE WELKOM!

Wintertees en -greens – vanaf dinsdag 6 november

Op dinsdag 6 november worden de kunstgras matten geplaatst op de tees en speelt u gedurende de winterperiode van deze gemarkeerde afslagplaatsen. Omdat door de lage temperatuur het gras nu steeds minder herstelt, is het beter voor het behoud van de tees om niet meer vanaf het gras te slaan. Denkt u eraan om uw wintertees weer in de tas te doen?

We zullen zo vaak als mogelijk op de zomergreens golfen; alleen onder ongunstige weersomstandigheden (o.a. vorst en lang aanhoudende regen) zullen we nog gebruik moeten maken van de wintergreens.

Het is goed om tijdens de winter extra op de kwetsbare delen van de baan te letten. Houdt u a.u.b.  ook extra rekening met mogelijke gladheid van de brug bij hole 4 en vermijd de natte en schuine plekke vanwege uitglijden en blessures.

Onderhoud golfvijvers

Door de lage waterstand waren de omstandigheden ideaal om op 9 en 10 oktober de twee grote vijvers van de 9-holes baan schoon te maken. De begroeiing in de vijvers en op de oevers is hierbij verwijderd en tegelijkertijd zijn de waterpartijen wat dieper gemaakt. De oevers zijn opnieuw ingezaaid en zijn op dit moment als GUR (gratis drop binnen één stoklengte) bestempeld. Gebruik s.v.p. een hengel om uw bal uit de GUR te halen.

Nieuwsbrief – November2018

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Via deze link komt u bij de nieuwsbrief van november 2018

Clubkalender

Bent u benieuwd welke gezellige en sportieve evenementen er dit jaar georganiseerd worden, bekijk dan eens de Club kalender.

Ledenvoordeel

Wij zijn bijzonder blij met u als lid van Golfpark De Leemskuilen. Op vertoon van uw lidmaatschap pas krijgt u bij verschillende golfbanen leuke kortingen.