ACTUEEL

Het golfpark is vandaag open. U bent van harte welkom.

Bij bijzondere weersomstandigheden vindt u hier informatie over de status van de golfbaan. Neem eventueel contact op met 0413-257701.

Corona richtlijnen – update 26 november

Beste golfer,

Het demissionaire kabinet heeft vrijdag 26 november aanvullende coronamaatregelen bekendgemaakt, waaronder een ‘avondlockdown’ die ook voor sport geldt. De nieuwe maatregelen zullen minstens drie weken van kracht zijn en vormen een aanvulling op de bestaande maatregelen.

Hieronder staat op een rij wat de strengere maatregelen per 28 november voor golf betekenen.

1,5 meter afstand houden is vanaf zondag verplicht op het golfpark, binnen en buiten.

Om 17.00 uur moet het gehele golfpark gesloten zijn. 

Coronatoegangsbewijs (CTB) en mondkapjesplicht in het clubgebouw

Verplaats u zich in het clubgebouw, dan is het dragen van een mondkapje verplicht. Wilt u gebruik maken van de faciliteiten van het clubgebouw dan dient u eerst bij de gastvrouw uw QR code te laten checken. Wij zijn verplicht om de QR code iedere dag te checken. U dient deze dan ook iedere dag bij u te hebben.

Voor een golfronde, de driving range en (groeps-)lessen is het CTB niet verplicht.

Testen bij klachten, schud geen handen, was vaak genoeg je handen en hoest en nies in je ellenboog.

Door deze maatregelen zult u zo nu en dan iets langer moeten wachten, voordat u kunt worden geholpen. wij vragen hiervoor uw begrip.

 

Met vriendelijke groet,

Team De Leemskuilen

Wintertees en greens

Omdat door de lage temperatuur het gras nauwelijks herstelt, kunnen we niet meer vanaf het gras afslaan. Per 3 november worden de kunstgras matten weer geplaatst op de tees en speelt u gedurende de winterperiode van deze gemarkeerde afslagplaats. Het is uiteraard niet meer toegestaan om vanaf het gras af te slaan.

Denkt u eraan om uw wintertees weer in de tas te doen?

We zullen zo vaak als mogelijk is op de zomergreens golfen; alleen onder ongunstige weersomstandigheden (o.a. vorst en sneeuw) zullen we nog gebruik moeten maken van de wintergreens. Hopelijk krijgen we een milde winter met veel zonuren.

Wij hebben een leuke (bij)baan voor een:

√  Enthousiaste ballenraper vanaf 14 jaar

√  Enthousiaste medewerk(st)er bediening vanaf 16 jaar

Meer uitleg vind je op de website bij: vacatures

World handicap systeem registratie via De Leemskuilen

Het nieuwe World Handicap systeem (WHS) isvan start. Vanaf nu kunt u uw WHS handicap op uw ( digitale) pasje zien. 

Alle leden van ons golfpark, die aan (club)wedstrijden willen deelnemen, dienen zich aan te sluiten bij het NGF-handicapregistratiesysteem via De Leemskuilen. Er zijn diverse mogelijkheden voor de registratie van uw GVB, uw handicap en voor het deelnemen aan wedstrijden op golfpark De Leemskuilen. Lees hier in het overzicht wat het nieuwe WHS voor u als lid van De Leemskuilen betekent.

Ook wanneer u geen gebruik gaat maken van de WHS-registratie dan ook dit graag doorgeven via de website. Op deze manier krijgen we iedereen in beeld.

Alvast bedankt.

Handicap en Regelcommissie
Golfpark De Leemskuilen

Nieuwsbrief 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Via deze link komt u bij de nieuwsbrief

Clubkalender – 2021

Bent u benieuwd welke gezellige en sportieve evenementen er dit jaar georganiseerd worden, bekijk dan eens de Club kalender.

Ledenvoordeel

Wij zijn bijzonder blij met u als lid van Golfpark De Leemskuilen. Op vertoon van uw lidmaatschap pas krijgt u bij verschillende golfbanen mooie kortingen.