Actueel

De Leemskuilen is gesloten tot en met 6 april

Gezien de nieuwe overheidsmaatregelen om verdere verspreiding van het corona Virus tegen te gaan, is de golfbaan vanaf heden gesloten tot en met 6 april.

Het kabinet heeft gepland om a.s. dinsdag 31 maart te komen met informatie over de periode na 6 april. Mocht er in de regelgeving iets veranderen, dan proberen wij u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. 

Op de website van de rijksoverheid is meer informatie te vinden over sport. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-per-onderwerp/sport

Ondertussen wordt er hard gewerkt om het golfpark in optimale conditie te krijgen voor wanneer we jullie allen weer mogen ontvangen. 

Grote schoonmaak De Leemskuilen UdenOnderhoud De Leemskuilen

Let allemaal goed op jezelf en op elkaar.

Team De Leemskuilen wenst iedereen veel sterkte in de komende periode.

Bij bijzondere weersomstandigheden vindt u hier informatie over de status van de golfbaan. Neem eventueel contact op met 0413-257701.

Wij hebben een leuke bijbaan voor een:

√  Enthousiaste ballenraper vanaf 15 jaar

√  Enthousiaste medewerker bediening vanaf 16 jaar

Meer uitleg vind je op de website bij: vacatures

NIEUW!! Pro special-shot inloop

Op vijf zondagmiddagen worden dit jaar de PRO special-shot bijeenkomsten gespeeld. U speelt 9 holes waarbij de 9e hole een special-shot hole is. Wilt u weten welke specialties u nodig heeft kijk dan verder op de site of doe gezellig mee. Inloop van 14.50 uur – 15.45 uur. 

Ga naar Pro special-shot

GRATIS workshop Personal Fitness Uden

Zaterdag 28 maart 2020 12.00 uur

Zie: leden voordeel

Groepslessen in het najaar en de winter | Vijf weken, 5 golflessen voor 45,- p.p.

Kijk hier voor meer informatie over deze speciale Groepslessen

Ledenvoordeel | Theateraanbieding Markant

De Leemskuilen en Theater Markant Uden zijn een samenwerking aangegaan voor het huidige theaterseizoen 2019-2020 en u als lid van ons golfpark kunt genieten van mooie aanbiedingen. Dit podium voor theater en evenementen in Uden heeft een speciale theateraanbieding voor de leden van golfpark De Leemskuilen samengesteld. Meer informatie over deze mooie samenwerking vindt u hier.

Nieuwsbrief 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Via deze link komt u bij de nieuwsbrief

Clubkalender

Bent u benieuwd welke gezellige en sportieve evenementen er dit jaar georganiseerd worden, bekijk dan eens de Club kalender.

Ledenvoordeel

Wij zijn bijzonder blij met u als lid van Golfpark De Leemskuilen. Op vertoon van uw lidmaatschap pas krijgt u bij verschillende golfbanen leuke kortingen.