Actueel 

 

Het golfpark is vandaag open. U bent van harte welkom.

Bij bijzondere weersomstandigheden vindt u hier informatie over de status van de golfbaan. Neem eventueel contact op met 0413-257701.

Golf & Corona

Beste golfers,

Hieronder staan de belangrijkste richtlijnen voor golf op een rij per 25 september.
 Om te golfen of te oefenen is geen coronatoegangsbewijs nodig en het is op de golfbaan niet verplicht 1,5 meter afstand te houden.
 Op het terras en in het restaurant is het per 25 september ook niet meer verplicht om 1,5 meter afstand te houden. Maar golfers en andere gasten mogen het terras en het clubhuis alleen betreden met een coronatoegangsbewijs. Bij gasten vanaf 14 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd.
 Een coronatoegangsbewijs hoeft echter niet verplicht te worden bij een afhaalbalie (take-away van eten en drinken). Er mag bij de balie geen consumptiegelegenheid geboden worden. Wie afhaalt mag het eten of drinken niet ter plekke nuttigen.
 De horeca kan weer op maximale capaciteit open, maar er geldt nog steeds een verplichting om gesloten te zijn tussen 00.00 en 06.00 uur.
Ook voor alle evenementen, binnen én buiten, is een coronatoegangsbewijs verplicht. Voor evenementen buiten geldt geen maximaal aantal bezoekers. Voor evenementen binnen met een vaste zitplaats is er ook geen maximaal aantal bezoekers.
 De basisregels ‘handen wassen’, ‘geen handen schudden’, ‘thuisblijven bij klachten en testen’ blijven gelden vanaf 25 september, voor iedereen. Maar de basisregel ‘verplicht 1,5 meter afstand houden’ verandert in een dringend advies van de overheid om afstand te houden.

Wij hebben een leuke (bij)baan voor een:

√  Enthousiaste ballenraper vanaf 14 jaar

√  Enthousiaste medewerk(st)er bediening vanaf 16 jaar

Meer uitleg vind je op de website bij: vacatures

Mid Zomeravond toernooi – woensdag 28 juli

Rob van Grinsven slaat hole-in-one en wint een cheque van Top Deal Plaza t.w.v. € 500,- 

Rob gefeliciteerd!

World handicap systeem registratie via De Leemskuilen

Het nieuwe World Handicap systeem (WHS) isvan start. Vanaf nu kunt u uw WHS handicap op uw ( digitale) pasje zien. 

Alle leden van ons golfpark, die aan (club)wedstrijden willen deelnemen, dienen zich aan te sluiten bij het NGF-handicapregistratiesysteem via De Leemskuilen. Er zijn diverse mogelijkheden voor de registratie van uw GVB, uw handicap en voor het deelnemen aan wedstrijden op golfpark De Leemskuilen. Lees hier in het overzicht wat het nieuwe WHS voor u als lid van De Leemskuilen betekent.

Ook wanneer u geen gebruik gaat maken van de WHS-registratie dan ook dit graag doorgeven via de website. Op deze manier krijgen we iedereen in beeld.

Alvast bedankt.

Handicap en Regelcommissie
Golfpark De Leemskuilen

Nieuwsbrief 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Via deze link komt u bij de nieuwsbrief

Clubkalender – wordt nu niet weergegeven

Bent u benieuwd welke gezellige en sportieve evenementen er dit jaar georganiseerd worden, bekijk dan eens de Club kalender.

Ledenvoordeel

Wij zijn bijzonder blij met u als lid van Golfpark De Leemskuilen. Op vertoon van uw lidmaatschap pas krijgt u bij verschillende golfbanen mooie kortingen.