Actueel

Bij bijzondere weersomstandigheden vindt u hier informatie over de status van de golfbaan. Neem eventueel contact op met 0413-257701.

 

 

U BENT VAN HARTE WELKOM!

Werkzaamheden A50 tussen Veghel en knooppunt Paalgraven

In verband met rijbaanbrede werkzaamheden is van vrijdag 19 juli 21:00 tot donderdag 25 juli 06:00 uur de A50 tussen Veghel (afrit 11) en knooppunt Paalgraven afgesloten (richting Veghel/Oss).  

De volgende tussenliggende af en toeritten zijn wel open voor verkeer

  • Toerit Veghel noord (toerit 11)
  • Af- en toerit Volkel/ Uden-zuid (13)
  • Afrit Zeeland/ De Leemskuilen (14)

Gele borden ter plaatse geven informatie over de werkzaamheden en omleidingen. Hou rekening met extra reistijd door omleidingen. 

Vacatures | gastvrije gastvrouw en enthousiaste hulpkracht bediening 

Wij zijn op zoek naar een GASTVRIJE GASTVROUW voor 10-15 uur per week en naar een enthousiaste hulpkracht van minimaal 17 jaar, flexibel in tijd maar meestal in de weekenden inzetbaar.  

Je komt te werken in een gezellig team in een sportieve omgeving.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer info op onze vacature pagina.

Ledenvoordeel golf in Duitsland

Wij zijn blij met u als lid van de golfbaan in Uden. Golfpark De Leemskuilen geeft u, via een van onze leden, de kans om tegen mooie greenfee prijzen te golfen op drie golfbanen in Duitsland. Meer informatie over deze mooie samenwerking vindt u hier.

Nieuwsbrief | maart 2019

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Via deze link komt u bij de nieuwsbrief van maart 2019

Clubkalender

Bent u benieuwd welke gezellige en sportieve evenementen er dit jaar georganiseerd worden, bekijk dan eens de Club kalender.

Ledenvoordeel

Wij zijn bijzonder blij met u als lid van Golfpark De Leemskuilen. Op vertoon van uw lidmaatschap pas krijgt u bij verschillende golfbanen leuke kortingen.