Actueel

Bij bijzondere weersomstandigheden vindt u hier informatie over de status van de golfbaan. Neem eventueel contact op met 0413-257701.

 

 

U BENT VAN HARTE WELKOM!

Golfbaan dinsdag 19 maart – gereserveerd tot 12.30 uur

In verband met de openingswedstrijd van de competitieteams is de 9-holes baan vandaag gereserveerd van 9.30-12.30 uur. De oefenfaciliteiten zijn volgens de gewone openingstijden beschikbaar. 

Ledenvoordeel – samenwerking De Leemskuilen & Markant Uden

Theateraanbiedingen De Leemskuilen

De Leemskuilen en Markant Uden zijn een samenwerking aangegaan en als lid van ons golfpark kunt u genieten van mooie aanbiedingen voor het huidige theaterseizoen. Dit podium voor theater en evenementen heeft een speciale theateraanbieding voor de leden van golfpark De Leemskuilen samengesteld. Meer informatie over deze mooie samenwerking vindt u hier.

Werkzaamheden golfpark uitgesteld – aanvang woensdag 20 maart

De geplande werkzaamheden aan het golfpark zijn uitgesteld in verband met de weersvoorspelling. Ze staan nu vanaf woensdag 20 maart  gepland en duren ongeveer 1,5 week. In deze periode worden tees en bunkers gemodelleerd en aangepast. Lees hier meer over de werkzaamheden. 

Wilt u weten of er op uw golfdag voldoende speelmogelijkheden zijn, neem dan gerust contact op met het golfpark. Onze gastvrouwen kunnen u dagelijks informeren over de mogelijke hinder die op dat moment wordt veroorzaakt door de werkzaamheden. We vertrouwen erop dat het golfpark u met deze upgrade van de baan, nog meer golfplezier gaat bieden.

Regelavond – dinsdag 12 maart en dinsdag 19 maart VOLGEBOEKT

De regelavond van 12 maart en 19 maart zijn beide volgeboekt. Neem telefonisch contact 0413-257701 op met het golfpark welke mogelijkheden voor deelname er nog zijn. Indien er nog voldoende interesse is zal er een 3e regelavond ingepland worden. 

Het zal weinigen ontgaan zijn dat we per 1 januari 2019 nieuwe regels gekregen hebben in het golfspel. Namens de Handicap en Regelcommissie willen wij u daarom uitnodigen voor deze speciaal georganiseerde regelavond om die nieuwe regels op een interactieve manier met elkaar door te nemen en daarbij uw regelkennis weer wat op te frissen. 

Wil je nu al de nieuwe regels die zijn ingegaan per 1 januari 2019 lezen? In de golfshop vind je de nieuwe uitgave van de officiële ‘spelerseditie van de Golfregels van de R&A’ of een zeer overzichtelijk waterafstotende regelgids ‘golfregels kort uitgelegd’. 

Namens de regel en handicapcommissie, 

Ben van Aanholt

Fietslabyrint in gebruik genomen

Op 25 februari j.l. is in het ziekenhuis Bernhoven het fietslabyrint officieel in gebruik genomen.  Door de opbrengsten uit een goede doelen toernooi op golfpark De leemskuilen …. lees verder

Nieuwsbrief – februari 2019

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Via deze link komt u bij de nieuwsbrief van februari 2019

Clubkalender

Bent u benieuwd welke gezellige en sportieve evenementen er dit jaar georganiseerd worden, bekijk dan eens de Club kalender.

Ledenvoordeel

Wij zijn bijzonder blij met u als lid van Golfpark De Leemskuilen. Op vertoon van uw lidmaatschap pas krijgt u bij verschillende golfbanen leuke kortingen.