ACTUEEL

De golfbaan is vandaag geopend. U bent van harte welkom.

Bij bijzondere weersomstandigheden vindt u hier informatie over de status van de golfbaan. Neem eventueel contact op met 0413-257701.

Doet u al mee? Clubkalender mei & juni 2022
 

Zondag 22 mei baanpermissie wedstrijd: wellicht uw eerste ongedwongen wedstrijd samen met andere beginnende golfers. Meedoen is belangrijker dan winnen.

Maandag 30 mei feestelijke afsluiting van de Dames-heren middag; na 2 jaar mag het gelukkig weer  

Pro special 12 juni: U kunt weer inschrijven via E golf4U

Bent u benieuwd welke gezellige en sportieve evenementen er dit jaar georganiseerd worden, bekijk dan eens de Club kalender.

Wij hebben een leuke (bij)baan voor een:

Gastvrije Gastvrouw 

 

√  Wij willen ons team versterken met een: Gastvrije Gastvrouw 

Enthousiaste hulpkracht bediening; vanaf 16 jaar

√  Enthousiaste ballenraper vanaf 14 jaar

Meer uitleg vind je op de website bij: vacatures

World handicap systeem registratie via De Leemskuilen

Alle leden van ons golfpark, die aan (club)wedstrijden willen deelnemen, dienen zich aan te sluiten bij het NGF-handicapregistratiesysteem via De Leemskuilen. Er zijn diverse mogelijkheden voor de registratie van uw GVB, uw handicap en voor het deelnemen aan wedstrijden op golfpark De Leemskuilen. Lees hier in het overzicht wat het nieuwe WHS voor u als lid van De Leemskuilen betekent.

Ook wanneer u geen gebruik gaat maken van de WHS-registratie dan ook dit graag doorgeven via de website. Op deze manier krijgen we iedereen in beeld.

Nieuwsbrief 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Via deze link komt u bij de nieuwsbrief

Ledenvoordeel

Wij zijn bijzonder blij met u als lid van Golfpark De Leemskuilen. Op vertoon van uw lidmaatschap pas krijgt u bij verschillende golfbanen mooie kortingen.