Actueel 

 

Bij bijzondere weersomstandigheden vindt u hier informatie over de status van de golfbaan. Neem eventueel contact op met 0413-257701.

Vrijdag 7 augustus | tropenrooster

In verband met de verwachte tropische temperaturen is het golfpark vrijdag 7 augustus vanaf 14.00 uur gesloten.

De komende dagen krijgen we te maken met een landelijke hittegolf. Voor de mogelijk aangepaste openingstijden en de diverse evenementen check a.u.b. dagelijks de website bij actuele informatie https://leemskuilen.nl/actueel/.

Gaat u bij warm weer golfen zorg dan voor voldoende drinken en afkoeling. Uw paraplu is hierbij bijvoorbeeld een uitstekend hulpmiddel.

Veel zomerplezier.

Team De Leemskuilen

Start golf – Horeca open

Per 1 juni zijn de mogelijkheden voor de golfers en de golfbanen alweer verruimd.
Een hele opluchting. De clubactiviteiten gaan weer van start en het terras en het clubgebouw zijn weer open. Nog wel met de nodige richtlijnen maar gelukkig met steeds meer ruimte. Voor alle golfers willen wij een veilige plek creëren en daarom moeten wij een aantal huisregels invoeren. Lees ze hier a.u.b. aandachtig door!

Voor en na het golfen mag gebruik worden gemaakt van de horecafaciliteiten op basis van beschikbaarheid. Door de maatregelen die wij moeten nemen, zijn er minder plekken beschikbaar in de horecafaciliteiten. Wij vragen uw begrip wanneer er geen beschikbaarheid is.

U kunt alleen gebruik maken van de golfbaan en de oefenfaciliteiten als u van tevoren telefonisch reserveert 0413-257701.

U kunt vanaf 9 uur reserveren.

Heel veel golfplezier!

Wij hebben een leuke bijbaan voor een:

√  Enthousiaste ballenraper vanaf 15 jaar

√  Enthousiaste medewerk(st)er bediening vanaf 16 jaar

Meer uitleg vind je op de website bij: vacatures

WINNAAR  Bunker prijsvraag: WJ van Gendt. 

Hole 2  “Klein Bedaf”

Nieuwsbrief 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Via deze link komt u bij de nieuwsbrief

Clubkalender

Bent u benieuwd welke gezellige en sportieve evenementen er dit jaar georganiseerd worden, bekijk dan eens de Club kalender.

Ledenvoordeel

Wij zijn bijzonder blij met u als lid van Golfpark De Leemskuilen. Op vertoon van uw lidmaatschap pas krijgt u bij verschillende golfbanen leuke kortingen.