Actueel 

 

Het golfpark is vandaag open. U bent van harte welkom.

Bij bijzondere weersomstandigheden vindt u hier informatie over de status van de golfbaan. Neem eventueel contact op met 0413-257701.

Start drive-in | dinsdag 6 april

De start van de zomertijd en het opschuiven van de avondklok maken het mogelijk dat de Drive-in dinsdagavond weer gaat starten. Op dinsdag 6 april zijn alle leden van De Leemskuilen weer van harte welkom op dit golfevent. U kunt vanaf 4 dagen van tevoren uw starttijd telefonisch reserveren

We kunnen ’s avonds weliswaar een uurtje langer golfen maar houd er rekening mee dat de zon de eerste maand nog vroeg onder gaat.

Golf & Corona – richtlijnen COVID – update 13 april 2021

Sporten en bewegen is belangrijk daarom zijn we blij dat u nog steeds van harte welkom bent op De Leemskuilen. Blijf gezond!

Vanaf dinsdag 16 maart zijn er wat versoepelingen van toepassing op de golfsport. Dit zijn de belangrijkste coronarichtlijnen waar golfers mee te maken hebben:

Golfen mag weer in flights van  maximaal vier personen  

√ De herenochtend, de dames-heren middag en de maandbeker lopen 18-holes in flights van maximaal 4 personen. Iedereen start obv starttijden vanaf hole-1 

 Anderhalve meter afstand houden blijft de norm. Wie klachten heeft, moet thuis blijven en zich laten testen

 Mondkapjes in de binnenruimte is verplicht

De horeca is nog niet open; alleen take-away koffie en meeneemflesjes frisdrank zijn nog verkrijgbaar; op het terras buiten en ook in de binnenruimte is het niet de bedoeling om zittend (take-away) consumpties te gebruiken

Probeer zoveel mogelijk samenscholing te voorkomen

De maatregelen zijn nodig om erger te voorkomen en veel mensen zijn bezorgd over de veiligheid. Bij beide controles van Handhaving was de conclusie dat het golfpark en de golfers zich prima aan de richtlijnen hielden. Een compliment voor allen.

Dit willen we de komende periode graag vasthouden, zodat we zo lang mogelijk kunnen blijven golfen. Blij bewegen en blijf gezond!

Bedankt voor jullie begrip en veel golfplezier!

Wij hebben een leuke bijbaan voor een:

√  Enthousiaste ballenraper vanaf 14 jaar

√  Enthousiaste medewerk(st)er bediening vanaf 16 jaar

Meer uitleg vind je op de website bij: vacatures

World handicap systeem registratie via De Leemskuilen

Het nieuwe World Handicap systeem (WHS) gaat van start. Vanaf nu kunt u zowel uw EGA handicap als de WHS handicap op uw ( digitale) pasje zien. Vanaf 1 maart 2021 zal dit volledig overgaan naar het WHS systeem.

Alle leden van ons golfpark, die aan (club)wedstrijden willen deelnemen, dienen zich aan te sluiten bij het NGF-handicapregistratiesysteem via De Leemskuilen. Er zijn diverse mogelijkheden voor de registratie van uw GVB, uw handicap en voor het deelnemen aan wedstrijden op golfpark De Leemskuilen. Lees hier in het overzicht wat het nieuwe WHS voor u als lid van De Leemskuilen betekent.

Ook wanneer u geen gebruik gaat maken van de WHS-registratie dan ook dit graag doorgeven via de website. Op deze manier krijgen we iedereen in beeld.

Alvast bedankt.

Handicap en Regelcommissie
Golfpark De Leemskuilen

Nieuwsbrief 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Via deze link komt u bij de nieuwsbrief

Clubkalender

Bent u benieuwd welke gezellige en sportieve evenementen er dit jaar georganiseerd worden, bekijk dan eens de Club kalender.

Ledenvoordeel

Wij zijn bijzonder blij met u als lid van Golfpark De Leemskuilen. Op vertoon van uw lidmaatschap pas krijgt u bij verschillende golfbanen mooie kortingen.