Actueel 

 

Bij bijzondere weersomstandigheden vindt u hier informatie over de status van de golfbaan. Neem eventueel contact op met 0413-257701.

Start golf – Horeca open

Per 1 juni zijn de mogelijkheden voor de golfers en de golfbanen alweer verruimd.
Een hele opluchting. De clubactiviteiten gaan weer van start en het terras en het clubgebouw zijn weer open. Nog wel met de nodige richtlijnen maar gelukkig met steeds meer ruimte. Voor alle golfers willen wij een veilige plek creëren en daarom moeten wij een aantal huisregels invoeren. Lees ze hier a.u.b. aandachtig door!

Voor en na het golfen mag gebruik worden gemaakt van de horecafaciliteiten op basis van beschikbaarheid. Door de maatregelen die wij moeten nemen, zijn er minder plekken beschikbaar in de horecafaciliteiten. Wij vragen uw begrip wanneer er geen beschikbaarheid is.

U kunt alleen gebruik maken van de golfbaan en de oefenfaciliteiten als u van tevoren telefonisch reserveert 0413-257701.

U kunt vanaf 9 uur reserveren.

Heel veel golfplezier!

Heropening terras | 1 juni 2020

Daar moet op geproost worden! Wij zijn blij dat wij alle golfers op de De Leemskuilen weer mogen verwelkomen voor een drankje en een hapje. Zowel in het clubhuis als op het terras bent u van harte welkom!

WINNAAR  Bunker prijsvraag: WJ van Gendt. 

Hole 2  “Klein Bedaf”

Golf start – 11 mei

We zijn van start! De eerste flight, vertegenwoordigd door de chochoboys, ging vanochtend van start. We zijn blij onze golfers weer te mogen ontvangen. Veel golfplezier iedereen!

Golf-kwartet voor leden door Jeroen (zie nieuws golf.nl) 

https://www.golf.nl/nieuws/2020/mrt/2703-golf-kwartet-idee-thuis-golf

Wij hebben een leuke bijbaan voor een:

√  Enthousiaste ballenraper vanaf 15 jaar

√  Enthousiaste medewerker bediening vanaf 16 jaar

Meer uitleg vind je op de website bij: vacatures

NIEUW!! Pro special-shot inloop

Op vijf zondagmiddagen worden dit jaar de PRO special-shot bijeenkomsten gespeeld. U speelt 9 holes waarbij de 9e hole een special-shot hole is. Wilt u weten welke specialties u nodig heeft kijk dan verder op de site of doe gezellig mee. Inloop van 14.50 uur – 15.45 uur. 

Ga naar Pro special-shot

Nieuwsbrief 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Via deze link komt u bij de nieuwsbrief

Clubkalender

Bent u benieuwd welke gezellige en sportieve evenementen er dit jaar georganiseerd worden, bekijk dan eens de Club kalender.

Ledenvoordeel

Wij zijn bijzonder blij met u als lid van Golfpark De Leemskuilen. Op vertoon van uw lidmaatschap pas krijgt u bij verschillende golfbanen leuke kortingen.