Actueel 

 

Het golfpark is vandaag open. U bent van harte welkom.

Bij bijzondere weersomstandigheden vindt u hier informatie over de status van de golfbaan. Neem eventueel contact op met 0413-257701.

Golf & Corona – update zaterdag 5 juni 2021

GOED NIEUWS!!  HET TERRAS EN HET CLUBGEBOUW ZIJN GEOPEND VAN 9.00 TOT 22.00 UUR

De richtlijnen zijn:

Het terras en het clubgebouw zijn geopend van 9.00 uur – 22.00 uur. Na 22.00 uur is het alleen mogelijk gebruik te maken van de take-away koffie en meeneemflesjes frisdrank.

Aan een tafel mogen maximaal 4 personen zitten, op 1,5 meter afstand. Uitgezonderd van dit maximum per tafel zijn kinderen tot en met 12 jaar en personen uit hetzelfde huishouden.

Golfen mag weer in flights van  maximaal vier personen  

√ De herenochtend, de dames-heren middag en de maandbeker lopen 18-holes in flights van maximaal 4 personen. Iedereen reserveert nog een starttijd  en we golfen met aangepaste shotgun. Voor de drive-in dient u nog steeds een starttijd te reserveren.

 Anderhalve meter afstand houden blijft de norm. Wie klachten heeft, moet thuis blijven en zich laten testen

 Mondkapjes in de binnenruimte is verplicht

Probeer zoveel mogelijk samenscholing te voorkomen

Dit willen we de komende periode graag vasthouden, zodat we zo lang mogelijk kunnen blijven golfen. Blij bewegen en blijf gezond!

Bedankt voor jullie begrip en veel golfplezier!

Golf & Corona – update vrijdag 11 juni 2021

Beste mensen,

Opnieuw goed nieuws! Omdat het aantal besmettingen daalt en het aantal gevaccineerde toeneemt, worden veel coronamaatregelen vervroegd versoepeld.

Bijna alles kan weer, maar 1,5 meter afstand houden blijft de allesbepalende norm. Hieronder staan de belangrijkste veranderingen voor golf op een rij.

Ze gaan in op zaterdag 26 juni.

Sportwedstrijden zijn weer toegestaan voor alle leeftijden. Voor golf betekent dit dat wedstrijden en competities tussen verschillende clubs weer zijn toegestaan

Het verbod op publiek bij wedstrijden en trainingen vervalt onder de voorwaarde dat toeschouwers 1,5 afstand kunnen houden. Als alle toeschouwers een “coronatoegangsbewijs” hebben (waaruit blijkt dat men een toegangstest heeft gedaan, gevaccineerd is of hersteld van corona is), dan vervalt de verplichting van de 1,5 meter en geldt de reguliere capaciteit

In binnenruimtes waar mensen geen vaste plek hebben geldt een maximale capaciteit van 1 bezoeker per 5 vierkante meter. Dit geldt bijvoorbeeld voor golfshops en -winkels, maar ook voor ruimtes in het clubhuis waar mensen geen vaste plek hebben (bijvoorbeeld kleedkamers)

De mondkapjesplicht vervalt in binnenruimtes waar men 1,5 meter afstand kan houden. In het openbaar vervoer en op vliegvelden is een mondkapje altijd verplicht.

De horeca, ook de golfhoreca, mag geopend zijn op de reguliere openingstijden

De horeca, ook de golfhoreca, mag zoveel mensen ontvangen in het restaurant en op het terras als gewenst, op voorwaarde dat de 1,5-meterregel gehandhaafd kan worden. De omvang van het restaurant en het terras, zijn bepalend voor het aantal mensen dat je mag ontvangen

Het is toegestaan om op horecaterrassen schermen te plaatsen zodat terrasgasten naar het EK voetbal of andere sportwedstrijden kunnen kijken. Het is wel zaak om te voorkomen dat er grote groepen ontstaan en de 1,5-meterregel niet gehandhaafd kan worden

Basisregels zoals de 1,5-meterrichtlijn en thuisblijven bij klachten blijven voorlopig nog van kracht.

Wij hebben een leuke bijbaan voor een:

√  Enthousiaste ballenraper vanaf 14 jaar

√  Enthousiaste medewerk(st)er bediening vanaf 16 jaar

Meer uitleg vind je op de website bij: vacatures

World handicap systeem registratie via De Leemskuilen

Het nieuwe World Handicap systeem (WHS) gaat van start. Vanaf nu kunt u zowel uw EGA handicap als de WHS handicap op uw ( digitale) pasje zien. Vanaf 1 maart 2021 zal dit volledig overgaan naar het WHS systeem.

Alle leden van ons golfpark, die aan (club)wedstrijden willen deelnemen, dienen zich aan te sluiten bij het NGF-handicapregistratiesysteem via De Leemskuilen. Er zijn diverse mogelijkheden voor de registratie van uw GVB, uw handicap en voor het deelnemen aan wedstrijden op golfpark De Leemskuilen. Lees hier in het overzicht wat het nieuwe WHS voor u als lid van De Leemskuilen betekent.

Ook wanneer u geen gebruik gaat maken van de WHS-registratie dan ook dit graag doorgeven via de website. Op deze manier krijgen we iedereen in beeld.

Alvast bedankt.

Handicap en Regelcommissie
Golfpark De Leemskuilen

Nieuwsbrief 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Via deze link komt u bij de nieuwsbrief

Clubkalender – wordt nu niet weergegeven

Bent u benieuwd welke gezellige en sportieve evenementen er dit jaar georganiseerd worden, bekijk dan eens de Club kalender.

Ledenvoordeel

Wij zijn bijzonder blij met u als lid van Golfpark De Leemskuilen. Op vertoon van uw lidmaatschap pas krijgt u bij verschillende golfbanen mooie kortingen.