Actueel

Bij bijzondere weersomstandigheden vindt u hier informatie over de status van de golfbaan. Neem eventueel contact op met 0413-257701.

 

 

U BENT VAN HARTE WELKOM!

Vacatures | gastvrije gastvrouw en enthousiaste hulpkracht bediening 

Wij zijn op zoek naar een GASTVRIJE GASTVROUW voor 10-15 uur per week en naar een enthousiaste hulpkracht van minimaal 17 jaar, flexibel in tijd maar meestal in de weekenden inzetbaar.  

Je komt te werken in een gezellig team in een sportieve omgeving.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer info op onze vacature pagina.

Gerenoveerde bunkers en tees weer in gebruik

De gerenoveerde bunkers zijn per dinsdag 7 mei weer geopend. De bunkerranden en sommige contouren zijn tijdens deze renovatie aangepast.

De teeboxen van hole 2, 5 en 7 zijn gerenoveerd en deze worden woensdag 15 mei weer in gebruik genomen. De werkzaamheden bestonden o.a. uit het affrezen van de grasmat, het aanvullen van de toplaag, aanpassing van de beregening en het opnieuw egaliseren en bezoden van de tees. Tevens zijn deze teeboxen vergroot zodat er meer mogelijkheden voor afslagplaatsen zijn.

Iedereen veel golfplezier.

Ontbijttoernooi 2019 | een smakelijke zondag

Op zondag 19 mei is onder ideale weersomstandigheden het jaarlijkse ontbijttoernooi gespeeld op ons golfpark in Uden. Lees hier meer over deze gezellige dag. 

Ledenvoordeel | samenwerking De Leemskuilen & Markant Uden

Theateraanbiedingen De Leemskuilen

De Leemskuilen en Markant Uden zijn een samenwerking aangegaan en als lid van ons golfpark kunt u genieten van mooie aanbiedingen voor het huidige theaterseizoen. Dit podium voor theater en evenementen heeft een speciale theateraanbieding voor de leden van golfpark De Leemskuilen samengesteld. Meer informatie over deze mooie samenwerking vindt u hier.

Nieuwsbrief | maart 2019

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Via deze link komt u bij de nieuwsbrief van maart 2019

Clubkalender

Bent u benieuwd welke gezellige en sportieve evenementen er dit jaar georganiseerd worden, bekijk dan eens de Club kalender.

Ledenvoordeel

Wij zijn bijzonder blij met u als lid van Golfpark De Leemskuilen. Op vertoon van uw lidmaatschap pas krijgt u bij verschillende golfbanen leuke kortingen.