Actueel 

 

Bij bijzondere weersomstandigheden vindt u hier informatie over de status van de golfbaan. Neem eventueel contact op met 0413-257701.

Golf & Corona – update 12 januari 2021

Sporten en bewegen is belangrijk daarom zijn we blij dat u nog steeds van harte welkom bent op De Leemskuilen. Blijf gezond!

Sinds 15 december 2020 zijn dit de belangrijkste coronarichtlijnen waar golfers mee te maken hebben:

Golfen in flights van maximaal twee personen  

√ Mondkapjes in de binnenruimte is verplicht

De herenochtend, de dames-heren middag en de maandbeker lopen 9-holes in flights van 2 personen 

Anderhalve meter afstand houden blijft de norm. Wie klachten heeft, moet thuis blijven en zich laten testen.

De horeca is niet meer open; alleen take-away koffie en meeneemflesjes frisdrank zijn nog verkrijgbaar; op het terras buiten en ook in de binnenruimte is het niet de bedoeling om zittend (take-away) consumpties te gebruiken

Probeer zoveel mogelijk samenscholing te voorkomen

De maatregelen zijn nodig om erger te voorkomen en veel mensen zijn bezorgd over de veiligheid. Bij beide controles van Handhaving was de conclusie dat het golfpark en de golfers zich prima aan de richtlijnen hielden. Een compliment voor allen.

Dit willen we de komende periode graag vasthouden, zodat we zo lang mogelijk kunnen blijven golfen. Blij bewegen en blijf gezond!

Bedankt voor jullie begrip en veel golfplezier!

Wij hebben een leuke bijbaan voor een:

√  Enthousiaste ballenraper vanaf 14 jaar

√  Enthousiaste medewerk(st)er bediening vanaf 16 jaar

Meer uitleg vind je op de website bij: vacatures

WORLD HANDICAP SYSTEEM REGISTRATIE VANUIT DE LEEMSKUILEN

Het nieuwe World Handicap systeem (WHS) gaat van start. Vanaf nu kunt u zowel uw EGA handicap als de WHS handicap op uw ( digitale) pasje zien. Vanaf 1 maart 2021 zal dit volledig overgaan naar het WHS systeem.

Alle leden van ons golfpark, die aan (club)wedstrijden willen deelnemen, dienen zich aan te sluiten bij het NGF-handicapregistratiesysteem via De Leemskuilen. Er zijn diverse mogelijkheden voor de registratie van uw GVB, uw handicap en voor het deelnemen aan wedstrijden op golfpark De Leemskuilen. Lees hier in het overzicht wat het nieuwe WHS voor u als lid van De Leemskuilen betekent.

Ook wanneer u geen gebruik gaat maken van de WHS-registratie dan ook dit graag doorgeven via de website. Op deze manier krijgen we iedereen in beeld. Alvast bedankt.

Handicap en Regelcommissie
Golfpark De Leemskuilen

Wintertees | per dinsdag 3 november

Per 3 november worden de kunstgras matten weer geplaatst op de tees en speelt u gedurende de winterperiode van deze gemarkeerde afslagplaats.
Omdat door de lage temperatuur het gras nu steeds minder herstelt is het beter om niet meer vanaf het gras te slaan. Denkt u eraan om uw wintertees weer in de tas te doen?

Nieuwsbrief 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Via deze link komt u bij de nieuwsbrief

Clubkalender

Bent u benieuwd welke gezellige en sportieve evenementen er dit jaar georganiseerd worden, bekijk dan eens de Club kalender.

Ledenvoordeel

Wij zijn bijzonder blij met u als lid van Golfpark De Leemskuilen. Op vertoon van uw lidmaatschap pas krijgt u bij verschillende golfbanen leuke kortingen.