Actueel 

 

Bij bijzondere weersomstandigheden vindt u hier informatie over de status van de golfbaan. Neem eventueel contact op met 0413-257701.

VEILIG GOLFEN DOEN WE SAMEN

Update 14-10-2020

Om het virus weer onder controle te krijgen is het onvermijdelijk dat de overheid de richtlijnen aanscherpt. Voor het golfpark heeft dit ook de nodige gevolgen. Het goede nieuws is dat we nog steeds kunnen blijven golfen. Alleen de horeca moeten we helaas sluiten. Het clubgebouw met toiletten, shop en receptie blijft wel open. De golflessen gaan ook gewoon door.

Even de belangrijkste gevolgen:

√  Mondkapjes in de binnenruimte zijn vanaf donderdag 14 oktober verplicht

√  Maximaal 4 personen per tafel met 1,5 m afstand

√  De horeca is niet meer open; alleen take-away koffie en meeneemflesjes frisdrank zijn nog verkrijgbaar; op het terras buiten en ook in de binnenruimte is het niet de bedoeling om zittend (take-away) consumpties te gebruiken

√  Probeer zoveel mogelijk samenscholing te voorkomen

√  De Herenochtend, de Dames-Herenmiddag en Maandbeker in de huidige vorm met starttijden per flight en start vanaf hole 1, kunnen doorgaan; u kunt telefonisch reserveren en er is geen prijsuitreiking

De maatregelen zijn nodig om erger te voorkomen en veel mensen zijn bezorgd over de veiligheid. Afgelopen week hebben wij controle gehad van Boa’s. Conclusie was dat het golfpark en de golfers zich prima aan de richtlijnen hielden. Een compliment voor allen.

Dit willen we de komende periode graag vasthouden, zodat we zo lang mogelijk kunnen blijven golfen en straks ook weer meer mogen.

Bedankt voor jullie begrip en veel golfplezier!

Maandbeker | jaaruitslag

Vanwege de nieuwe richtlijnen van de overheid wordt de jaarafsluiting van de maandbeker naar een nog nader te bepalen dag verplaatst.

Uiteraard willen we de winnaars van het seizoen 2019-2020 wel graag met u delen. Alle deelnemers bedankt voor jullie deelname en alle winnaars gefeliciteerd!

Veilig golfen – we doen het samen

Update 14 augustus 2020

In deze roerige tijd willen we u als leden van De Leemskuilen bedanken voor het vertrouwen. De (landelijke) maatregelen maken dat uw verblijf op het golfpark iets anders verloopt dan u gewend bent. Een compliment aan alle golfers voor het aanvaarden van deze veranderingen.
Volgens de nieuwe richtlijnen dient iedereen zich te melden en moeten wij van alle gebruikers van het golfpark naam en telefoonnummer noteren. Ook als u alleen gebruik maakt van de oefenfaciliteiten.

Op dit moment ziet men weer een stijging van het aantal corona-besmettingen. De voorzitters van de lokale veiligheidsrisico’s hebben mogelijkheden om brandhaarden van het coronavirus te voorkomen en onder controle krijgen. Zij kunnen bijvoorbeeld overgaan tot het beperken van de openingstijden van de horeca. Als er lokaal een uitbraak plaatsvindt kan men zelfs te maken krijgen met een tijdelijke sluiting. Des te meer reden om aan de regels te blijven voldoen. Lees ze hier a.u.b. aandachtig door!

Voor en na het golfen mag gebruik worden gemaakt van de horecafaciliteiten op basis van beschikbaarheid.

U kunt alleen gebruik maken van de golfbaan als u van tevoren telefonisch reserveert 0413-257701.

Bedankt voor uw begrip en medewerking om het golfen zo prettig mogelijk te laten verlopen voor iedereen.

Team De Leemskuilen

Wij hebben een leuke bijbaan voor een:

√  Enthousiaste ballenraper vanaf 15 jaar

√  Enthousiaste medewerk(st)er bediening vanaf 16 jaar

Meer uitleg vind je op de website bij: vacatures

Nieuwsbrief 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Via deze link komt u bij de nieuwsbrief

Clubkalender

Bent u benieuwd welke gezellige en sportieve evenementen er dit jaar georganiseerd worden, bekijk dan eens de Club kalender.

Ledenvoordeel

Wij zijn bijzonder blij met u als lid van Golfpark De Leemskuilen. Op vertoon van uw lidmaatschap pas krijgt u bij verschillende golfbanen leuke kortingen.