Actueel

Bij bijzondere weersomstandigheden vindt u hier informatie over de status van de golfbaan. Neem eventueel contact op met 0413-257701.

 

 

U BENT VAN HARTE WELKOM!

Doorzaaien en Greens | donderdag 19 september

In verband met het doorzaaien en bezanden van de greens zijn er donderdag 19 september afwisselend holes tijdelijk gesloten. We streven ernaar de werkzaamheden af te ronden om 13.30 uur. 

Imix golf | finale dag woensdag 18 september

Woensdag 18 september speelt het gemengde Imix golfteam de finaledag. Namens team De Leemskuilen wensen we dit team veel succes. 

 

Clubkampioenschappen 2019 | 28 & 29 september

Dit jaar wordt eind september het clubkampioenschap weer georganiseerd.

Elk jaar is dit kampioenschap een gezellige happening met meestal prachtig weer rond deze tijd.  Een vol terras met sterke verhalen over mooie slagen en net gemiste putts. Daar moet je bij zijn!

Daarom hangt er een inschrijflijst in de hal EN kan er worden ingeschreven via de website.

Namens de regel en handicapcommissie,
Ben van Aanholt

Heren 2×9 competitie Kampioen 2019

Onder leiding van de aanvoeders Theo Snelders en Herman de Reus zijn de heren van de 2×9 competitie kampioen geworden in hun poule. Chocoboys gefeliciteerd met deze mooie prestatie!

Ledenvoordeel | Theateraanbieding Markant

De Leemskuilen en Theater Markant Uden zijn een samenwerking aangegaan voor het huidige theaterseizoen 2019-2020 en u als lid van ons golfpark kunt genieten van mooie aanbiedingen. Dit podium voor theater en evenementen in Uden heeft een speciale theateraanbieding voor de leden van golfpark De Leemskuilen samengesteld. Meer informatie over deze mooie samenwerking vindt u hier.

DRIVE-IN  seizoen 2019

Op dinsdagavond 27 augustus hebben we het drive-in seizoen 2019 afgesloten. Hier vindt u het verslag van de gezellige avond. 

Ledenvoordeel | golf in Duitsland

Wij zijn blij met u als lid van de golfbaan in Uden. Golfpark De Leemskuilen geeft u, via een van onze leden, de kans om tegen mooie greenfee prijzen te golfen op drie golfbanen in Duitsland. Meer informatie over deze mooie samenwerking vindt u hier.

Nieuwsbrief 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Via deze link komt u bij de nieuwsbrief

Clubkalender

Bent u benieuwd welke gezellige en sportieve evenementen er dit jaar georganiseerd worden, bekijk dan eens de Club kalender.

Ledenvoordeel

Wij zijn bijzonder blij met u als lid van Golfpark De Leemskuilen. Op vertoon van uw lidmaatschap pas krijgt u bij verschillende golfbanen leuke kortingen.