Ledenvoordeel

Wij zijn bijzonder blij met u als lid van Golfpark De Leemskuilen. Op vertoon van uw lidmaatschap pas krijgt u bij de hieronder genoemde golfbanen leuke kortingen.

Waarom is het interessant om lid te worden?

√ Echt golfen zonder dat het u de gehele dag aan tijd kost
√ U heeft voorrang bij reserveren
√ Starten is mogelijk ook voordat het clubgebouw is geopend
√ Golf zo vaak als u wilt
√ Doe mee aan alle clubactiviteiten
√ Profiteer van het leden voordeel
√ Onbeperkt oefenen op uitgebreide oefenfaciliteiten (incl. 6 holes Pitch & Putt)
√ De kennismakings golfclinic op zondag is gratis voor kennissen, familieleden en vrienden van leden
√ Kijk bij greenfee m.b.t. de voordelen voor uw introducé
Uw golfscan met 50% korting
√ Bij een serie van vijf golflessen krijgen leden de 6e les gratis

Naast onze prachtige golfpark zijn de leden voordeel-acties natuurlijk nog een reden om lid te worden. Nog geen lid?

Speelt u nog geen golf en wilt u dat eens proberen? Gasten van leden nemen GRATIS deel aan de kennimakings golfclinic.

Golfpark De Leemskuilen

Golflessen
Zes golflessen voor de prijs van vijf (5/6)

Vrienden, gasten, kennissen van leden
5 x korting voor introducees op greenfee
5 x golft een introducee op donderdag 18 holes voor de prijs van 9 holes

Kennismakingslessen
Gasten van leden mogen GRATIS gebruik maken van de kennismakings golfclinic op zondag middag van 13.30 uur tot 15.00 uur

Personal Fitness Uden

Zaterdag 28 maart om 12:00 GRATIS Workshop

Opgeven kunt u direct : uden@personalfitnessnederland.nl

Onder vermelding van: ‘Fit for Life workshop’

Workshop stress-verlaging (presteren op de golfbaan)

Ervaar specifieke personal training ter verbetering van sportprestatie

10 personen per groep

Aantal groepen ongelimiteerd

Informeer tevens naar: verkort trainingsprogramma (25% korting) van 2 maanden. Oefen ademhalingstechnieken en verbeter mobiliteit en kracht.

Vraag naar: Quincy

Personal Fitness Nederland

Volkelseweg 18A, Uden

M: 06-21456716

Golf met twee personen voor de prijs van 1 

Neem uw voucher mee voor de volgende golfbanen in het Sauerland (Duitsland)

Golfclub Westheim

Golfclub Brilon

Golfclub Winterberg

Zie bericht hieronder 

Theateraanbieding Markant

Dit podium voor theater en evenementen in Uden heeft een speciale theateraanbieding voor de leden van golfpark De Leemskuilen samengesteld. Meer informatie over deze mooie samenwerking vindt u hier.

Golfclub d’n Heikant

50 % korting op een 18 holes greenfee voor leden van Golfpark De Leemskuilen

www.golfclubdenheikant.nl

Golfbaan Overloon

50 % korting op een 18 holes greenfee voor leden van Golfpark De Leemskuilen

www.golfbaanoverloon.nl

Prachtig golfarrangement op drie golfbanen in de omgeving van Winterberg

Op basis van twee voor de prijs van een golft u op de banen van Westheim, Brilon en Winterberg.

Dankzij de bemiddeling van Freek Zevalkink kunt u gebruik maken van deze mooie aanbieding. Ook voor informatie over de omgeving kunnen onze leden contact opnemen met dhr. Zevalkink op  0031-653391123.

  • De golfbaan in Westheim is redelijk vlak
  • De golfbaan in Brilon vereist enige conditie, advies: reserveer een e-trolley
  • De golfbaan in Winterberg is eveneens heuvelachtig, overweeg ook hier een e-trolley 

Voor golfers, die opeens voor het probleem staan om een bal boven of onder de voeten te spelen op heuvelachtige golfbanen is het raadzaam dit goed te oefenen.

Men kan voor overnachting keuze maken uit diverse mogelijkheden, b.v. de camping in Brilon tegenover de golfbaan.  Er zijn zeer veel hotels en appartementen, fitnesscentra, zwembaden enz. Op de sites van de golfclubs staan de hotels die bekend zijn met de golfclub ter plaatse. Er is o.a. een hotel met all in prijzen en onder Nederlandse leiding.

Er zijn een paar hutten, waar je goed kunt eten o.a. de Hiebamme Hütte in Brilon, de Graf Stollberg Hütte in Usseln en de Hochheide Hütte in Niedersfeld. 

Onderstaand vindt u de vouchers voor de drie golfbanen. 

Ledenvoordeel Theateraanbieding markant 

Woensdag 16 oktober 2019 | Il Trovatore – van € 39,00 voor € 30,00 | code: LEEM1610

De opera Il trovatore (De troubadour) uit 1853 van Giuseppe Verdi (1813 – 1901) is gebaseerd op de bloedige tragedie El Trovador van de Spaanse schrijver Gutièrrez. Het stuk speelt zich af tijdens de middeleeuwen in een paleis in Zaragoza. Il trovatore is een huiveringwekkende opera over haat, jaloezie, verraad, hekserij, moord, vergif, brandstapels, …
Twee mannen, de graaf Di Luna (bariton) en de troubadoer, de zigeuner Manrico (tenor), vechten om de mooie gravin Leonora (sopraan). Maar eigenlijk speelt de geheimzinnige zigeunerin Azucena (mezzosopraan) de hoofdrol.
Il trovatore herbergt een zeer groot aantal beroemde melodieën, waaronder: Stride la vampa, Zigeunerkoor, Soldatenkoor, Miserere. Een grootschalige coproductie tussen Het Nationale Opera en Ballet van Oekraïne Odessa en MTSM Nederland. Met Italiaanse en Oekraïense topsolisten.
Deze voorstelling heeft een inleiding en een live orkest.  

Zaterdag 9 november 2019 | Mr. Gerard Spong – van € 28,00 voor € 20,00 | code: LEEM0911
Een unieke college-voorstelling door niemand minder dan advocaat Mr. Gerard Spong. Hij vertelt in eigen persoon over zijn leven en carrière als één van Nederlands meest vooraanstaande strafrechtadvocaten.  

Mr. Gerard Spong zit al veertig jaar in het vak en is maar liefst zeven keer uitgeroepen tot Nederlands beste advocaat. Hij treedt regelmatig op in de media. Zo was hij onder meer te gast in NOVA College Tour en was hij één van de geïnterviewde topadvocaten in de TV-serie Kijken in de ziel. Ook wordt hij geregeld gevraagd om zijn visie op actuele gebeurtenissen te geven in TV-programma’s als Pauw en De Wereld Draait Door. Daarnaast heeft hij meerdere (misdaad-)romans uitgebracht zoals De Breuk in 2013, De uitvaartverzorger in 2016 en samen met Peter R. de Vries P.S. dit is vertrouwelijk in 2018.

Spong geeft een intrigerende kijk in het functioneren van een advocaat in strafzaken. De taakopvatting van een advocaat, dilemma’s en bewijsperikelen komen ruim aan bod. Spong bespreekt deze facetten mede aan de hand van onder meer een aantal geruchtmakende moordzaken, zedenzaken en fraudezaken.

Vrijdag 15 november 2019 | List, Shaffy & Piaf – van € 29,50 voor € 22,50 | code: LEEM1511 In List, Shaffy & Piaf zingt Musical Award Winnaar (2018) Renée van Wegberg wederom het rijke oeuvre van haar favoriete artiesten.
Samen met een viertal topmuzikanten brengt zij het mooiste en beste uit het repertoire van o.a. Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf ten gehore.
Uiteraard mogen de prachtige nummers die zijn geschreven door Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour en Mikis Theodorakis niet ontbreken.
Dit keer speelt Renée van Wegberg geen rol, maar is ze te zien als zichzelf. Persoonlijk en kwetsbaar.

Haar theatershow trakteert het publiek op zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten en muzikaal vuurwerk.

Dit doet zij samen met Billy Maluw (muzikale leiding), Job Greuter, Berry Janssen en André van Damme. 

Zondag 5 januari 2020 | Gerard Cox – van € 28,00 voor € 20,00 | code: LEEM0501
De grote grijze belofte is de cabaret solovoorstelling van de man die iedereen in Nederland kent. Ga er maar voor zitten want ‘Het heerlijk avondje is gekomen’. Hij is warm, oergeestig, plagend, relevant en actueel. Van Lurelei, Het is weer voorbij die mooie zomer, Toen was geluk heel gewoon tot De Oase Bar, hij is letterlijk en figuurlijk de Éminence Grise van het populaire entertainment. Dit theaterseizoen wordt hij 80 jaar en dat gaat hij vieren.
Gerard Cox is The Last man standing van zijn generatie, Frans Halsema, Robert Long, Adèle Bloemendaal, Leen Jongewaard velen ontvielen hem.
Samen met een band van Jean-Louis van Dam laat de oude grijze baas zien en horen dat de vulkaan nog steeds niet is uitgebrand.
Want Gerard laat zich niet vertellen wat hij wel en niet mag zeggen. Cox zijn humor, openheid en talent is relevanter dan ooit, de vrijheid van meningsuiting heeft nog nooit zo onder druk gestaan als nu.  

Donderdag 4 juni 2020 | Intouchables – van € 35,00 voor € 25,00 | code: LEEM0406
Intouchables veroverde in 2011 de harten van talloze bioscoopbezoekers. Alleen al in Nederland zagen meer dan 1,2 miljoen mensen de film. Wereldwijd is deze tragikomedie de best bekeken Franse film ooit. Het waargebeurde verhaal van de vriendschap tussen de geheel verlamde miljonair Philippe en ex-gedetineerde Driss.

De ontroerende ontmoeting tussen twee werelden. De schatrijke Philippe, die door een val bij het paragliden een hoge dwarslaesie heeft opgelopen, vecht tegen een leven van verzorging, medelijden en passiviteit. De straatarme Driss, die zijn leven lang nog niet een echte baan heeft gehad, vecht tegen een leven van uitzichtloosheid, criminaliteit en gevangenisstraf. Driss wordt de persoonlijk verzorger van Philippe. Ze zoeken samen het avontuur, leren van elkaar en ontdekken ieder op een heel eigen manier de liefde. Ze maken dingen mee, die ze nog nooit eerder meegemaakt hebben. Ze genieten en hebben pijn. Ze leven.