Leden voordeel

Wij zijn bijzonder blij met u als lid van Golfpark De Leemskuilen. Op vertoon van uw lidmaatschap pas krijgt u bij de hieronder genoemde golfbanen leuke kortingen.

De Leemskuilen en Markant Uden zijn een samenwerking aangegaan en als lid van ons golfpark kunt u genieten van mooie aanbiedingen voor het huidige theaterseizoen

Waarom is het interessant om lid te worden?

√ Echt golfen zonder dat het u de gehele dag aan tijd kost
√ U heeft voorrang bij reserveren
√ Starten is mogelijk ook voordat het clubgebouw is geopend
√ Golf zo vaak als u wilt
√ Doe mee aan alle clubactiviteiten
√ Profiteer van het leden voordeel
√ Onbeperkt oefenen op uitgebreide oefenfaciliteiten (incl. 6 holes Pitch & Putt)
√ De kennismakings golfclinic op zondag is gratis voor kennissen, familieleden en vrienden van leden
√ Kijk bij greenfee m.b.t. de voordelen voor uw introducé
Uw golfscan met 50% korting
√ Bij een serie van vijf golflessen krijgen leden de 6e les gratis

Naast onze prachtige golfpark zijn de leden voordeel-acties natuurlijk nog een reden om lid te worden. Nog geen lid?

Speelt u nog geen golf en wilt u dat eens proberen? Gasten van leden nemen GRATIS deel aan de kennimakings golfclinic.

Golfpark De Leemskuilen

Golflessen
Zes golflessen voor de prijs van vijf (5/6)

Golfscan  breng uw golfswing in kaart en word bewust bekwaam; golfscan

Vrienden, gasten, kennissen van leden
5 x korting voor introducees op greenfee
5 x golft een introducee op donderdag 18 holes voor de prijs van 9 holes

Kennismakingslessen
Gasten van leden mogen GRATIS gebruik maken van de kennismakings golfclinic op zondag middag van 13.30 uur tot 15.00 uur

Golfbaan Overloon

50 % korting op een 18 holes greenfee voor leden van Golfpark De Leemskuilen

www.golfbaanoverloon.nl

Golfclub d’n Heikant

50 % korting op een 18 holes greenfee voor leden van Golfpark De Leemskuilen

www.golfclubdenheikant.nl

Wordt dit uw ruimte ?

Neem dan contact met ons op.

Contact golfpark De Leemskuilen

Wordt dit uw ruimte ?

Neem dan contact met ons op.

Contact golfpark De Leemskuilen

Ledenvoordeel Markant Uden – theaterserie De Leemskuilen

Voorstellingen met 30% korting

Vrijdag 03|05 – Passione Italiana

Prijs: € 25,00
Prijs na 30% korting: € 17,50
Max. 6 tickets per persoon
KORTINGSCODE: PSSN2019

Passione Italiana is een reis naar de ziel van Italië, met prachtige muziek en boeiende verhalen. Petra Berger brengt een unieke mix van befaamde Italiaanse aria’s, pophits, filmmuziek en eigen repertoire.

De grote passie van Petra is zingen. Ze wordt geroemd om haar kristalheldere stem en de schijnbaar moeiteloze wijze waarop ze klassiek repertoire combineert met lichte muziek. Op haar met goud en platina bekroonde albums zong zij al veelvuldig in het Italiaans. Haar internationale doorbraak kwam met de single Terra Promessa. Vervolgens zong zij duetten met Andrea Bocelli en Alessandro Safina. Nu wijdt Petra voor het eerst een heel album én een theaterconcert aan het Italiaanse lied. Petra wordt ondersteund door een live-band met veelzijdige Italiaanse musici, onder wie de getalenteerde zanger en pianist Alessandro Neri. Alessandro heeft twee grote liefdes in zijn leven; muziek én koken. Hij studeerde piano aan het Conservatorio Guiseppe Verdi in Milaan en behaalde daar ook de titel van chef-kok aan de Accademia Italiana Chef. Vol vuur vertelt hij over de authentieke Italiaanse keuken en de eeuwenoude tradities.

**
Zondag 05|05 – Ernst Daniel Smid & Coosje Smid

Prijs: € 20,00
Prijs na 30% korting: € 14,00
Max. 6 tickets per persoon
KORTINGSCODE: EDSCS2019

Een warm en intiem concert waarin de mooiste en meest intieme liedjes klinken. Liedjes die nooit vergeten zijn en van ouder op kind worden overgebracht; zoals Ernst Daniël Smid ze doorgeeft aan zijn dochter Coosje.

Liedjes van Ramses Shaffy, Jules de Corte, Annie M.G. Schmidt, Willem Wilmink en vele andere pareltjes brengen zij ten gehore. Liedjes die periodes uit het leven markeren en gebeurtenissen terughalen. Liefdesliedjes, liedjes met een lach en liedjes met een traan.

**
Donderdag 23|05 – De dag dat ik Robert Long ontmoette

Prijs: € 29,00
Prijs na 30% korting: € 20,30
Max. 6 tickets per persoon
KORTINGSCODE: DDDRL2019

In 2018 zou chansonnier Robert Long 75 jaar zijn geworden. Daarom wordt hij in het theaterseizoen 2018-2019 geëerd met de uitvoering van zijn vele mooie liedjes door vier solisten: Maaike Widdershoven, Wil van der Meer, Julia Herfst en Roberto de Groot.

Zijn bekende en ook nog onbekende liedjes zijn prachtig gearrangeerd en zullen worden verbonden met soms grappige, persoonlijke en ontroerende verhalen; de solisten hebben Robert Long persoonlijk ontmoet en dat heeft een blijvende indruk op hen gemaakt. Zij worden begeleid door een combo onder leiding van Peter van der Zwaag, die zelf vele jaren met Robert Long heeft samengewerkt.

**

Zaterdag 15|06 – Marcel Stevens – GEANNULEERD

Met cabaretgroep Petazzie bracht hij een aantal zeer succesvolle en uitverkochte shows en solo twee oudejaarsconferences die met enthousiasme werden ontvangen. Nu is Marcel terug. En dat werd tijd!

Hij bespreekt op zijn eigen humoristische wijze mooie, gênante, vertederende, trieste, onverwachte en komische gebeurtenissen die hij de afgelopen jaren heeft meegemaakt. Altijd vanuit zijn eigen perspectief. Natuurlijk neemt Marcel ook zijn vleugel mee, pas dan voelt deze bourgondische Helmonder zich helemaal op zijn gemak. Dat belooft een avond vol muziek, improvisatie, verrassingen en een grote dosis zelfspot!

 

Voorstellingen met 25% korting

Zaterdag 23|03 – Freek de Jonge

Prijs: € 28,00
Prijs na 25% korting: € 21,00
Max. 6 tickets per persoon
KORTINGSCODE: FRKDJ2019

Voor het eerst in jaren zal Freek de Jonge weer helemaal alleen op het toneel staan. In de gedaante van een suppoost volgt het publiek zijn avonturen als zaalwachter in het museum. Voorvallen tijdens ontmoetingen met bezoekers tot invallen betreffende kunst- en vliegwerk.

De Suppoost is een nieuwe solovoorstelling die voortkomt uit de jarenlange samenwerking tussen Freek en Hella de Jonge. Tussen 14 september en 1 november 2018 exposeerden zij samen in het Groninger Museum, waarbij aan de hand van kostuums, keramieken, foto’s en filmbeelden hun jarenlange samenwerking in beeld werd gebracht.

**

Vrijdag 19|04 – Oorlogsgeheimen

Prijs: € 15,00
Prijs na 25% korting: € 11,25
Max. 6 tickets per persoon
KORTINGSCODE: GHMN2019

Het is 1943. Het Zuid-Limburgse dorp waar de elfjarige Tuur woont, is bezet door de Duitsers. Tuur en zijn buurmeisje Maartje vinden dit in het begin wel spannend. Maar langzaam maar zeker komen de kinderen erachter dat de bezetters in staat zijn tot de ergste dingen.

De volwassenen proberen zoveel mogelijk voor hen geheim te houden: de Engelse piloot die op zolder verstopt zit, wie de Duitsers helpen (zoals hun eigen meester) en wie in het verzet zitten. Maar op een dag vertelt Maartje aan Tuur dat zij zelf ook een groot en gevaarlijk geheim heeft. Tuur denkt vaak terug aan de oorlog. Aan zijn buurmeisje Maartje. En het grote geheim…

**

Zaterdag 20|04 – De Waarheid

Prijs: € 33,00
Prijs na 25% korting: € 24,75
Max. 6 tickets per persoon
KORTINGSCODE: WRHD2019

De Waarheid is een originele komedie over liefde, lust en ontrouw tussen twee bevriende stellen. We zien het dilemma van de knellende banden van de huwelijkse trouw haarscherp. Natuurlijk vinden we eerlijk en oprecht zijn tegen onze partner en beste vrienden het belangrijkste wat er is, maar wat doen we als de lust en de passie nog net iets sterker zijn?

Michel heeft een affaire met Alice, de vrouw van zijn beste vriend. Alice wordt verteerd door twijfel en schuldgevoel en wil alles opbiechten, maar Michel kan heel goed leven met grote leugens. Tijdens hun stiekeme weekend in Bordeaux komt de grote, hilarische, maar ook pijnlijke confrontatie: moeten ze nu de rest van hun leven liegen tegen hun partners, kiezen ze voor elkaar of krabbelen ze terug?

Na het bejubelde stuk De Vader, over de ziekte Alzheimer, kunnen we opnieuw genieten van een toneelstuk van Florian Zeller. Deze in Parijs geboren roman- en toneelschrijver is één van de meest getalenteerde, hedendaagse schrijvers en heeft met zijn theatervoorstellingen al verschillende belangrijke toneelprijzen op zijn naam staan.

**

Zondag 19|05 – Op hoop van zegen

Prijs: € 39,00
Prijs na 25% korting: € 29,25
Max. 6 tickets per persoon
KORTINGSCODE: OHVZ2019

Op Hoop van Zegen is een oer-Hollandse musical gebaseerd op het onverwoestbare toneelstuk van Herman Heijermans.
Het wel en wee van de vissersweduwe Kniertje en de andere vrouwen die hun geliefden aan de zee verloren zijn laat niemand onberoerd. Zeker wanneer Knier voor het gruwelijke dilemma komt te staan of ze haar jongste zoon Barendje ook naar zee zal sturen. Hun gevecht om te overleven, gebukt onder het harteloze beleid van reder Bos en andere sociale misstanden, leidt tot één conclusie: de vis wordt duur betaald.
Sinds de première in 1900 is deze klassieker het meest gespeelde Nederlandse toneelstuk ter wereld. De toneelversie staat met regelmaat op het lijstje van Nederlandse repertoiregezelschappen en werd diverse malen verfilmd. De musicalversie laat zien dat het vissersdrama ook nu nog niets aan zeggingskracht heeft verloren. In een zorgvuldige bewerking met prachtige muziek en aangrijpende spelscenes zal de musical Op Hoop van Zegen wederom velen ontroeren. Indrukwekkend, aangrijpend en eerlijk.