Golfpark De Leemskuilen – Recreatieve evenementen

Ieder toernooi heeft een eigen thema en wedstrijdvorm.

Zo is er bijvoorbeeld een oliebollen-, barbecue-, ontbijt-evenement etc. U wordt ruim van te voren op de hoogte gebracht van de speeldatum.

Leden van elk golfniveau schrijven graag in. Meedoen is belangrijker dan winnen. Samen gezellig golfen op eigen niveau. Dus ook als u alleen baanpermissie heeft kunt u gerust meedoen! U bent welkom!

Het was een zeer geslaagd en gezellig zomeravondevenement.
Met dank aan sponsor Peter van Dooren Intercoiffure,
de deelnemende golfers en de enthousiaste leden van de recreatiecommissie.

1e prijs
Rob ten Oever – Peter van Dooren    84 punten

2e prijs
Ad Muskens – Frans van Berloo         85 punten

3e prijs
Dorette Ypenburg – Piet Willems       90 punten

Neary
Jos Molendijk

ZOMERAVOND TOERNOOI – woensdag 4 juli

Op woensdag 4 juli a.s. organiseert de Recreatiecommissie van Golfpark de Leemskuilen een zomeravond toernooi.

Voor zonsondergang, 21.57 uur, spelen we 18 holes. 

Het spel dat we op deze avond met shotgun (afslag 18.30 uur) spelen, is “Best Ball” en wordt gespeeld in teams van 2 spelers; elke flight bestaat uit 2 teams. Gedurende de 18 holes wordt de samenstelling van de teams cq  flights niet veranderd. Na een (af)slag wordt in onderling team-overleg bepaald welke bal het beste ligt. Vanaf die positie speelt elk teamlid zijn/haar eigen bal. Daarna wordt in overleg wederom bepaald welke bal het beste ligt. Dit wordt volgehouden totdat 1 bal is uitgeholed. Vervolgens worden per hole de slagen opgeteld van de bal die als bestball is aangewezen.

Er is een bijzondere bepaling van kracht: van de afslagen over respectievelijk de eerste en de tweede 9 holes,  moeten 4 van de 9 afslagen van het ene teamlid zijn en de ander 4 afslagen van het andere teamlid. Van de overgebleven afslag mag de best ball naar keuze van het ene of het andere teamlid zijn.

De Neary voor resp. dames als heren staat op hole 1. Dames en heren slaan af vanaf de gele T-box markers.

De volgende prijzen zijn te behalen:

 1e Teamprijs

2e Teamprijs

Neary Dames

Neary Heren

6x Tombola prijs

Inschrijven kan t/m maandag 2 juli a.s. Maximum deelname is 44 spelers; minimum 24 spelers. De inschrijfprijs is € 7,00. Bij inschrijving krijgt elke speler een bon die voor of na het spel kan worden ingewisseld voor een consumptie. Na afloop van de wedstrijd zullen tevens snacks worden geserveerd.

Bij een inschrijving tussen 37-40 spelers, zal elke flight een moeilijkheids-parcours moeten spelen op de ‘puttingbaan’. Bij inschrijving van 41-44 deelnemers wordt een 2e parcours gespeeld.

De inschrijvingslijst hangt op het mededelingenbord in de hal en u kunt zich tevens inschrijven via onderstaand formulier.

De Recreatiecommissie hoopt op uw enthousiaste deelname.

De recreatiecommissie bestaat uit:
Annette Koch, Huub van Rooij, Gerry Witsiers, Hans Smit en Hans van Lamoen.

Win € 500,- vrij te besteden bij TopdealPlaza met een Hole-in-One tijdens recreatieve evenementen. Dit wordt u, in samenwerking met golfpark De Leemskuilen, aangeboden door:

Inschrijving recreatief evenement