Golfpark De Leemskuilen – Recreatieve evenementen

Ieder toernooi heeft een eigen thema en wedstrijdvorm.

Zo is er bijvoorbeeld een oliebollen-, barbecue-, ontbijt-evenement etc. U wordt ruim van te voren op de hoogte gebracht van de speeldatum.

Leden van elk golfniveau schrijven graag in. Meedoen is belangrijker dan winnen. Samen gezellig golfen op eigen niveau. Dus ook als u alleen baanpermissie heeft kunt u gerust meedoen! U bent welkom!

Vrienden/Vriendinnendag- zeer geslaagd

Onder prima weersomstandigheden hebben we op 13 september deze jaarlijkse golfdag gehouden. Er was een opkomst van 36 spelers, dus alle holes waren bezet met een flight van 4.  Om half twee werd er gestart en ruim 3 uur later, na de gespeelde 18 holes, kwam bijna iedereen tegelijk van de baan. De een voldaan, de ander uitgeput(t). De een zo van het had beter gekund en de ander best tevreden.
Ook nu weer was hole 19 een zeer geslaagde hole waarover de meeste ook redelijk lang hebben gedaan, met gezellig nakletsen, soms even moeilijk punten uitrekenen, maar met een biertje in de ene en een bitterbal in de andere hand is dat ook bij iedereen gelukt. Er werd gespeeld volgens het Stableford systeem, zonder verrekening van Pl. Hcp. in teams van 2.

De totale stableford score van beide spelers was bepalend voor de einduitslag.

Deze ziet er volgt uit:

Gedeeld 5de met 57 Ptn: Antoinette / Dorien en Cunera / Emmy.
4de zijn geworden Herman en Hans met 59 Ptn.
2de en 3de Erwin / Rodger en Joop / Hay met 60 punten
Als overwinnaar met 1 puntje meer, dus 61 Ptn, Francien en Lambère.

Julie wederom bedankt voor het fotograferen, we zien je graag op het volgende evenement weer terug. U vindt binnenkort de foto’s van deze gezellige dag terug in het fotoalbum. 

Alle deelnemers waren het erover eens, dat dit evenement op de kalender moet blijven staan.

Dus tot volgend jaar!

De evenementen commissie, Annette, Gerrie, Hans, Hans, Huub en Joop

De recreatiecommissie bestaat uit:
Annette Koch, Huub van Rooij, Gerry Witsiers, Hans Smit en Hans van Lamoen.

Win € 500,- vrij te besteden bij TopdealPlaza met een Hole-in-One tijdens recreatieve evenementen. Dit wordt u, in samenwerking met golfpark De Leemskuilen, aangeboden door:

Inschrijving vrienden-vriendinnendag