Golfpark De Leemskuilen – Recreatieve evenementen

Ieder toernooi heeft een eigen thema en wedstrijdvorm.

Zo is er bijvoorbeeld een oliebollen-, barbecue-, ontbijt-evenement etc. U wordt ruim van te voren op de hoogte gebracht van de speeldatum.

Leden van elk golfniveau schrijven graag in. Meedoen is belangrijker dan winnen. Samen gezellig golfen op eigen niveau. Dus ook als u alleen baanpermissie heeft kunt u gerust meedoen! U bent welkom!

Oliebollentoernooi 2018 – zaterdag 29 december

“Het is weer bijna tijd voor ballen en bollen”

Maak na de eerste 9 holes een korte tussenstop voor de goudgele oliebol en/of snert, roggebrood met spek om daarna goed gevuld de tweede 9 holes te spelen

Wat feitjes van het Oliebollentoernooi op een rij:

  • De eerste afslag is om 09.30 uur
  • De laatste flight slaat om 14.30 uur af
  • Minimum aantal deelnemers is 24
  • Maximum aantal deelnemers is 60
  • 18 holes toernooi
  • Het inschrijfgeld is 10,-
  • Introducees betalen 20,- (greenfee inbegrepen)

Door de baan rijdt de Kerstman met de golfbuggy om een hartverwarmend drankje uit te delen.

Uiterlijk 16.00 uur is iedereen binnen om samen terug te kijken op het golfjaar, een goed glas te drinken en plannen te smeden voor het nieuwe jaar dat er aan gaat komen. Wat wil je nog meer?

Prijzen – de cheque van 500 euro gaat gegarandeerd vallen!!

Slaat u en hole-in-one, dan wordt u beloont met een cheque ter waarde van 500 euro te besteden bij TopdealPlaza en een megafles Schrobbelaar. Indien de hole-in-one niet valt, dan wordt de cheque verloot onder de deelnemende leden en commissieleden.

Inschrijven kan via het formulier in de entree of via de website.

Oliebollentoernooi 29 december – het maximum aantal van 60 deelnemers is bereikt. U kunt zich vanaf 12 december alleen nog inschrijven voor de reservelijst.

De recreatiecommissie bestaat uit:
Annette Koch, Huub van Rooij, Gerry Witsiers, Hans Smit en Hans van Lamoen.

Win € 500,- vrij te besteden bij TopdealPlaza met een Hole-in-One tijdens recreatieve evenementen. Dit wordt u, in samenwerking met golfpark De Leemskuilen, aangeboden door:

Inschrijfformulier - Oliebollentoernooi 29 december Het maximum aantal van 60 deelnemers is bereikt. U kunt zich vanaf 12 december alleen nog inschrijven voor de reservelijst.