Golfpark De Leemskuilen – Recreatieve evenementen

Ieder toernooi heeft een eigen thema en wedstrijdvorm.

Zo is er bijvoorbeeld een oliebollen-, barbecue-, ontbijt-evenement etc. U wordt ruim van te voren op de hoogte gebracht van de speeldatum.

Leden van elk golfniveau schrijven graag in. Meedoen is belangrijker dan winnen. Samen gezellig golfen op eigen niveau. Dus ook als u alleen baanpermissie heeft kunt u gerust meedoen! U bent welkom!

De recreatiecommissie bestaat uit:
Annette Koch, Huub van Rooij, Gerry Witsiers, Joop Hoefsloot en Hans van Lamoen.

Zomer avond toernooi | woensdag 26 juni

Op woensdagavond 26 juni organiseert de recreatie commissie weer het ZOMERAVOND toernooi.

We starten om 18.30 uur en dankzij de zomertijd met de lange avonden kunnen we dan 18 holes lopen.

De inschrijflijst is vol. U kunt zich vanaf nu alleen nog voor de reservelijst inschrijven. Gelieve hiervoor telefonisch contact opnemen met het golfpark. 0413-257701

We hebben weer een leuke spelvorm in gedachten en als de weergoden ook een beetje willen meewerken, belooft het weer een gezellige avond te worden.

Zoals gezegd, we starten shot gun om 18.30 uur, dus aanmelden vanaf 18.00 uur.

Jij doet toch ook mee.

ONTBIJT TOERNOOI | een smakelijke en geslaagde zondag

Op zondag 19 mei is onder ideale weersomstandigheden het jaarlijkse ontbijttoernooi gespeeld.
Ondanks de wat magere opkomst, kunnen we toch spreken van een geslaagde wedstrijddag. Om 9 uur begonnen we met de eerste ronde van 9 holes. “Uitgeputt” na de 9de hole stond het zeer uitgebreid ontbijt klaar. Bovendien toonden Annette en Huub zich ware meesters in het bakken van eieren en spek en werden we regelmatig aangemoedigd om vooral nog een keer langs te komen.
Na een uurtje waren de magen gevuld en kon er weer vol goede moed aan de 2de ronde worden begonnen.

Rond 1 uur waren alle spelers weer binnen en kon de commissie aan het rekenwerk beginnen, maar geroutineerd als zij zijn, was dat snel gebeurd .
Er was een prijs voor de speciale uitvoering van de Neary op hole 9 en deze is gewonnen door het koppel Robertien Otte en Leon van der Loo.
Verder waren er natuurlijk de prijzen voor de beste golfers.
Er zijn 3 koppels gelijk geëindigd op een 2de plaats, maar door een betere score op de 1ste 9 holes ging deze prijs naar Joke Schipper en Sjors Tibosch.
De 1ste prijs, met slechts 1 puntje minder ging naar Maria Tibosch en Wim Zegers.

Helaas was er geen Hole in One, dus de kruik Schrobbelèr en de TOP DEAL PLAZA waardebon van € 500,- blijven staan voor het volgende recreatieve zomer avondtoernooi op 26 juni 2019.
Na de prijsuitreiking was het nog goed toeven op het terras, maar na een donderklap kwam de commissie tot leven en werd begonnen met het opruimen van meubilair. Binnen de kortste keren kwamen van alle kanten helpende handen toegesneld, zodat binnen een half uur alles was opgeruimd en ook de beide tenten weer afgebroken. HARTELIJK DANK HIERVOOR!

Noteer maar vast in de agenda: Het volgende toernooi is het ZOMERAVOND TOERNOOI op woensdag 26 juni 2020.

Nadere info hierover volgt later.

Win € 500,- vrij te besteden bij TopdealPlaza met een Hole-in-One tijdens recreatieve evenementen.

Dit wordt u, in samenwerking met golfpark De Leemskuilen, aangeboden door:

Inschrijfformulier - op dit moment is de inschrijflijst vol. U kunt zich alleen telefonisch opgeven voor de reservelijst